Dopuri de pardoseala pentru evacuarea dejectiilor de porc/ suine

Evacuarea dejectiilor de porc/suine cu dopuri de pardoseala

Solutie profesionale pentru evacuarea dejectiilor lichide in fermele de porci direct de la dezvoltatorii sistemului din Danemarca.

  • Se inglobeaza in pardoseala bazelor de dejectii din hale.
  • Consta in racorduri T sau piese cu montaj prin lipire prevazute cu scaune pentru dop care sunt compatible cu conductele Standard de Canalizare.
  • Dopul de inchidere este din material plastic, este lestat si asezat pe o garnitura de cauciuc.
  • Va ajutam la dimensionarea si proiectarea retelei de evacuare..

Racorduri cu dop pentru evacuarea dejectiilor la fermele de porci

  • Îndepărtarea dejectiilor este un punct critic în fermele de porci cu creștere pe perna de apa, si are o influență decisivă asupra costurilor de producție din fermă datorită costurilor generate de transportul și împrăștiere a mixturi de dejectii pe terenurile agricole.
  • Scopul nostru este să vă ajutăm să minimizați aceste costuri și să aducem valoare maximă fiecărui cisterne de de transport a dejectiilor care părăsește ferma.
  • Împreună cu partenerul nostru din Danemarca, vă oferim toate elemetele pentru constructia retelei de evecuare a dejectiilor gunoi de grajd.

Cum trebuie sa arate reteaua de evacuare a dejectiilor!

retea de evacuare dejectii

Piese speciale - racorduri T

Rețeaua de evacuare a gunoiului de grajd este formată din conducte de canalizare standardizate și piese speciale cu locuri de etanșare in care se monteaza dopul. Piesele speciale se încorporeaza în podeaua de beton a basei de gunoi de grajd. Pot fi proiectate ca racorduri T cu îmbinări la unul sau ambele capete și o priză pentru montare în beton, sau cu scaune pentru dopuri cu montare prin lipire:

sau cu scaune pentru dopuri cu montare prin lipire:

Ajustarea inaltimii

În funcție de adâncimea de instalare a conductei de evacuare a gunoiului de grajd, înălțimea scaunului racordurilor poate fi ajustata, sau pentru adâncimi mai mari există piese individuale de reglare a înălțimii de instalare.

Etansarea dopului

Inchiderea canalizarii si etansarea se face cu dopuri din material plastic, lestate cu nisip si prevazute cu garnituri de cauciuc care se aseaza prin propria greutate in „scaunele” din racorduri si astfel se realizeaza etansarea.

Ramificatiile cu scaun pentru dop, sunt fabricate din PVC și sunt compatibile cu întregul program standard de țevi de canalizare în gama de dimensiuni D 160mm D 315mm.

Pe langa ramificatiile cu scaun pentru dop si dopuri, furnizam si elemente de ventilatie sistemului de vcanalizare, si, la cerere, ne ocupam si de proiectarea si dimensionarea retelei de conducte pentru evecuarea dejectiilor.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.