Pompe mobile verticale pentru fermele zootehnice

Pompe verticale mobile pentru dejectii animale

Pompele  mobile verticale Eisele cu tocator din gama VPF sunt pompe verticale cu lungimea mica a axului vertical, montate pe un carucior cu 3 roti pentru transport.

Caruciorul este prevazut cu o balama care permite ridicare pompei in pozitie de lucru (verticala) la locul de utilizare.

Sunt recomandate pentru pomparea dejectiilor lichide si semilichide de poc/ suine, vaci/ bovine sau gaini crescute la baterii si a apelor de spalare,

Au rotorul taietor sub forma elicoidala pentru alimentarea fortata cu namol si statorul prevazut cu 24 de segmente taietoare pentru o mai buna maruntire a fibrelor scurte din dejectii.

 

CARACTERISTICI

Rotor taietor elicoidal si stator cu 24 de segmente taietoare

Au un rotorul de tăietor de forma elicoidala, care asigura alimentare forțată cu nămol și un stator cu 24
segmente de tăiere, cu mai multe muchii pentru o mai bună zdrobire a fibrelor scurte ale gunoiului de grajd. Atât statorul, cât și rotorul sunt întăriți prin depunere de carbură metalică, tratament care creste rezistenta la uzura a ansamblului pompei.

Robineti cu 3 cai si duza de omogenizare

Sunt echipate cu robineti cu 3 cai pentru dirijarea lichidului pompat catre duza de omogenizare, pentru amestecarea locala a dejectiilor, sau catre conducta de presiune.

Actionarea pompei

Actionarea pompelor se face cu motoare electrice cu puteri de 11-15-18,5 KW iar coborarea pompei in bazin se face cu ajutorul unui troliului montat pe cadrul pompei si al sinelor telescopice de ghidare fiecare cu lungimea de 1,1m.

Pompele se recomandata a fi utilizate pentru bazinele cu adancimea intre 0,7 si 4,6m.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.